• Ben jij de grootste Korfbal League kenner?

13 jan 2021
  • Ben jij de grootste Korfbal League kenner? Of dan toch in ieder geval de grootste kenner van SKF? Via BillieBallie.com kun je de uitslagen van de wedstrijden voorspellen. Elke goede uitslag levert punten op, hoe verrassender de uitslag hoe meer punten. Daarvoor hebben de twaalf deelnemende clubs een rating gekregen gebaseerd op analyse van alle data (uitslagen) in de historie van de Korfbal League. Deze rating wijzigt ook weer door uitslagen gedurende de competitie en hoe onwaarschijnlijker de uitslag die je correct hebt voorspeld, hoe meer punten je verdient! Je voorspelt niet de exacte uitslagen, maar kunt kiezen uit 5 opties (grote thuiswinst, kleine thuiswinst, gelijk, kleine uitwinst, grote uitwinst).

Maak een account aan en speel mee! Voor SKF is al een groep aangemaakt, de code om je bij de groep aan te melden is alR6JOU72KThP8Z.

Alle informatie en video's met uitleg zijn te vinden in het nieuwsbericht op de website van DVO/Accountor en in de update na de voorbereiding.