• Gezellige en succesvolle oliebollenactie

    4 jan 2021
  • Donderdag 31 december was het dan zo ver, oliebollen bakken voor SKF. De wekker stond wat aan de vroege kant voor een vakantiedag, maar omdat het voor "de goede zaak" was, lukte het toch om eruit te komen. Om 07.00 uur waren we dan ook met z'n zessen (Lianne & Arie, Hennie & Herman en Ria & Simon) bij SKF.

    Tijd voor een bak koffie was er niet, want om 10.00 uur zouden de eerste personen op de stoep staan om hun bestelling af te halen. En aangezien de rozijnen een kwartier moeten wellen en het beslag een klein uurtje moet rijzen ... Rond half negen gingen de eerste oliebollen in het vet en om klokslag 10.00 uur stond Eduard de Jong op het terras om de eerste bestelling van 40 oliebollen op te halen. Alles bij elkaar zijn er ruim 550 oliebollen gebakken en leverde de actie mede dankzij de sponsoring van alle benodigde ingrediënten door de Jumbo een mooi bedrag op van ruim 300 euro.

    We willen graag nogmaal iedereen bedanken die een bestelling heeft geplaatst en ... volgend jaar hopen we het weer te gaan doen.